Clot 130 local 1 08026 Barcelona

Marta Gallart

Marta Gallart

Soc la Marta
i estimo del meu ofici

Després de treballar 25 anys per diferents tallers de joieria, he pogut fer realitat el meu somni: obrir un taller-botiga propi on poder realitzar allò que més m’agrada, dissenyar i fer joies.

Cada peça té un trosset de mi i m’encanta poder-lo compartir. No hi ha res més satisfactori que arrencar un somriure als clients i clientes,  veure com marxen contents i contentes del meu taller.

I el que més m’agrada, dies després d’haver deixat marxar alguna de les meves peces, és que la clientela entri per la porta agraint la feina, o dient-me… li va encantar!!!

Aprenc cada dia acceptant els vostres reptes.
M’agrada cuidar la imatge, crear un espai acollidor per mi i per tothom que em visita.
Què és el que t’ofereixo?
 • Procuro no ser impersonal, m’agrada ajudar-te a triar i donar-te el meu punt de vista sincer, compartint amb tu la meva experiència. Sense manies ni complexos, tinguis l’edat, la figura, el to de pell, els cabells… que tinguis, segur que descobrim allò que et faci sentir còmode i bonica.
 • Si has de fer un regal, explica’m com és la persona a qui va destinada i mirarem de trobar allò que ens sembla que li pugui agradar. Si malgrat la nostra dedicació, no és així, no pateixis, ja que pot venir a canviar-la sense cap problema.
 • Si cal, i una peça no se t’ajusta del tot bé, dona’m uns dies i acabo de retocar-la perquè et quedi perfecte.
 • Restaurar, netejar o transformar les peces que tens, no em fa mandra, tot el contrari, és sorprenent el que teniu a casa i les possibilitats que hi ha.
 • Si tens ganes de passar una bona estona i vols fer-te o fer una peça per tu o per regalar, vaig fent propostes de diferents tallers. Estigues alerta! T’hi espero!
Els valors i criteris que tinc presents a l’hora de dissenyar i crear peces
 • Crec amb el comerç de proximitat, estimo el meu barri i vull que continuï viu. Les botigues que tenim al Clot són un tresor i ens poden abastir de tot.
 • Defensar el petit comerç. En un món globalitzat, hem de donar valor a les petites empreses que han de competir en les mateixes condicions que les grans multinacionals.
 • Tenir present el comerç just, tot té un preu. No podem acceptar que es menyspreï el treball de la gent. Tothom s’ha de poder guanyar la vida dignament.
 • Ser sostenible, què serà de nosaltres si no respectem les normes de la naturalesa? Procuro ser el màxim de respectuosa amb el medi ambient. Estic atenta i al cas de canviar hàbits i proveïdors si és necessari per ser conseqüent amb el planeta que compartim.
 • No m’agraden els posats falsos de cap mena, procuro que se’m pugui tractar i tractar jo als meus clients i clientes amb el màxim de la naturalitat i transparència possible.
 • La comoditat i el confort agraden a tots, respectar el nostre cos és important.

realitat

Si tens una idea, la podem estudiar i fer-la
REALITAT